90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
60 gsviests1 gab.sīpols375 grīsi0.5 glāzesausais baltvīns3 glāzeskarsts ūdens0.25 TKsafrāns2 gab.vistas buljona kubiņi30 gsviests2 ĒKsarīvēts cietais siers
Sagatavošana
1
Pannā uzsilda sviestu. Cep sasmalcinātus sīpolus, kamēr mīksti. Pievieno rīsus, maisa.
2
Pievieno vīnu, 1 glāzi karsta ūdens, safrānu un buljona kubiciņus. Vāra, līdz ūdens ir iztvaikojis.
3
Pārpalikušo karsto ūdeni, pievieno masai un atkārto to pašu.
4
Papildus pievieno 30 g sviesta un rīvētu sieru, viegli samaisa. Rīsi gatavi, līdzko sviests izkusis.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit