Foto: Shutterstock
Gardais risotto milāniešu gaumē.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
350 grīsi80 gsviests100 gsiers1 gsafrāns50 gsīpoli1 glāzesausais baltvīns1 lgaļas buljons sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Katliņā sviestā apcep sagrieztu sīpolu, ieber rīsus. Cep, kamēr rīsi kļūst caurspīdīgi.

2

Pielej vīnu. Kad tas iztvaikojis, pievieno pamazām buljonu. 5 minūtes pirms beigām pievieno safrānu, rīvētu sieru, izmaisīt.

3

Beigās pievieno sviestu, ļauj ievilkties 3 minūtes.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!