30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
350 grīsi80 gsviests100 gsiers1 gsafrāns50 gsīpoli1 glāzesausais baltvīns1 lgaļas buljons sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Katliņā sviestā apcep sagrieztu sīpolu, ieber rīsus. Cep, kamēr rīsi kļūst caurspīdīgi.
2
Pielej vīnu. Kad tas iztvaikojis, pievieno pamazām buljonu. 5 minūtes pirms beigām pievieno safrānu, rīvētu sieru, izmaisīt.
3
Beigās pievieno sviestu, ļauj ievilkties 3 minūtes.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit