Foto: Shutterstock
Rīsu - kanēļa putra brokastīm un launagam.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1.5 glāzerīsi0.5 glāzepiens2.5 glāzesūdens3 ĒKcukurs0.5 TKkanēlis4 ĒKsviests sāls

Sagatavošana

1

Katlā ielej ūdeni, uzvāra, pievieno rīsus, uzliek vāku, vāra 10-15 minūtes uz lielas uguns, tad uguni samazina un turpina vārīt 5-7 minūtes.

2

Rīsus pārliek citā traukā, pievieno karstu pienu, cukuru, garšvielas, sviestu un 3-4 minūtes liek sakarsētā cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!