Foto: Shutterstock
Rīsu - rozīņu piena zupa brokastīm un launagam.
35Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ūdens rīsi piens sāls cukurs sviests

Sagatavošana

1

Katliņā uzvāra ūdeni - ~ 1/4 katliņa. Piemet šķipsnu sāls.

2

Pieber rīsus, nu tā, lai tie rīsi brīvi izvārītos un nepiedegtu. Rīsus vāra, līdz mīksti.

3

Pieber rozīnes un nedaudz pavāra. Rozīnes, kā nu garšo, man bija apmēram tik daudz, cik rīsi.

4

Pieber cukuru, pielej pienu tā, lai nebūtu zupa ūdeņaina, bet, lai būtu piena zupa. Vāra.

5

Sāli un cukuru regulē pēc garšas. Uzvāra. Piemet sviesta piciņu un gatavs!

*zupa lieliski garšo, ja tai papildus pievieno iepriekš nomērcētas, sasmalcinātas mandeles

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!