35Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ūdens rīsi piens sāls cukurs sviests
Sagatavošana
1
Katliņā uzvāra ūdeni - ~ 1/4 katliņa. Piemet šķipsnu sāls.
2
Pieber rīsus, nu tā, lai tie rīsi brīvi izvārītos un nepiedegtu. Rīsus vāra, līdz mīksti.
3
Pieber rozīnes un nedaudz pavāra. Rozīnes, kā nu garšo, man bija apmēram tik daudz, cik rīsi.
4
Pieber cukuru, pielej pienu tā, lai nebūtu zupa ūdeņaina, bet, lai būtu piena zupa. Vāra.
5
Sāli un cukuru regulē pēc garšas. Uzvāra. Piemet sviesta piciņu un gatavs!
*zupa lieliski garšo, ja tai papildus pievieno iepriekš nomērcētas, sasmalcinātas mandeles
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit