Foto: Shutterstock
Mencu bumbiņas garšos īpaši labi, ja pasniegsi ar tomātu vai mārrutku mērci.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gmenca600 gvārīti kartupeļi gab.olas1 ĒKsviests sāls pipari100 grīvmaize eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Vārītai mencai novelk ādu, izņem asaku un saspaida.

2

Sajauc ar vārītiem, sastampātiem kartupeļiem, pieliek olas, izkausētu sviestu, pieber sāli un piparus.

3

Ar rokām sajauc viendabīgu masu. No masas veido bumbiņas un apviļā tās rīvmaizē.

4

Cep cepeškrāsnī, ik pa laikam apgrozot vai vāra karstā eļļā.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!