Foto: Shutterstock
Rostbifs ar Jorkšīras pudiņu īpašai svētku maltītei.
180Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
liellopa pleca daļas gaļa sāls melnie pipari PUDIŅAM:1 tasemilti1 tasepiens1 TKrapšu eļļa2 gab.olas sāls

Sagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni, gaļu pārkaisa ar sāli un pipariem, liek cepampannā, cep 25 minūtes, samazina temperatūru un vēl cep 50 minūtes, līdz gatava.

2

Miltus, pienu, sāli, eļļu un olas iejauc bļodā, maisak, kamēr mīkla ir bieza. Atstāj uz stundu.

3

Uzkarsē cepeškrāsni, ietauko apaļu pannu, ielej masu un cep 30 minūtes, kamēr tā uzpūšas. Pasniedz kopā ar rostbifu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!