Foto: Shutterstock
Rutku - biešu salāti svaigēdājiem un veselīgi ēdājiem.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 rutki2 bietes1 ķiploka daiviņa2 antonovkas āboli sāls citronskābe cukurs augu eļļa zaļumi

Sagatavošana

1

Rutkus nomizo, sarīvē, pieber sāli, liek aizvākotā traukā un sakrata līdz atdalās sula.

2

Pārkaisa nedaudz ar cukuru.

3

Bietes (nevārītas) nomizo, sarīvē uz smalkas rīves, pievieno sasmalcinātu ķiploku, ūdenī izšķīdinātu citronskābi, eļļu un liek klāt rutkiem.

4

Pēc tam salātos iemaisa sarīvētus ābolus.

5

Rotā ar zaļumiem.

Iesūtīja: Jasmīna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!