Foto: Shutterstock
Vienkāršs un garšīgs sāļais biezpiena sacepums ar dillēm, lociņiem un pētersīļiem. Ēdams gan silts, gan atdzesēts.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
800 gbiezpiens2 saujassarīvēts Parmezāna siers3 olas3 ĒKmilti1 saujadilles1 saujalociņi1 saujapētersīļi pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Lielā bļodā ber biezpienu. Pievieno miltus, olas, sarīvēto sieru, sāli un piparus. Kārtīgi samaisa. Dilles, lociņus un pētersīļus smalki sakapā un iecilā biezpiena masā.

2

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C. Ieklāj sacepuma traukā cepampapīru.

3

Biezpiena masu ielej traukā. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 45 minūtes, līdz virsa zeltaini brūna. Sacepumu pasniedz siltu ar skābo krējumu vai atdzesētu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!