Foto: Shutterstock
Tik gardi salāti, ka mēli var norīt!
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 ledus salāta galviņa300 gvārīta vistas fileja10 gab.vārītas paipalu olas300 gbundža konservētu ananāsu1 puravu kāts1 paciņa majonēze pēc garšassāls pēc garšasČili piparu pulveris

Sagatavošana

1

Olas sagriež uz pusēm, puravus sagriež ripiņās, vārīto vistu un ananasus – strēmelītēs. Salātlapas saplucina. Liek visas sastāvdaļas bļodā. Pievieno sāli un čili piparu pulveri pēc garšas.

2

Majonēzei pievieno pāris ēdamkarotes ananasu sulas un samaisa. Ar mērci pārlej salātus un liek ledusskapī uz 24 stundām.

3

Padoms: ja vēlies, lai salāti ir liesāki, majonēzi aizvieto ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.

4

Īsi pirms pasniegšanas salātus sajauc.

Iesūtīja: pecinj_a

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!