Salda un kraukšķīga īrisa un rīsu pārslu desa. Kad atdzisusi, sagriež šķēlītēs un ēd ar saldu mērcīti.
30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gīriss100 gsviests250 grīsu pārslas

Sagatavošana

1

Īrisu sadala gabaliņos un saber bļodiņā. Pievieno arī sviestu un trauku liek ūdens peldē karsēties. Maisa, līdz īrisa masa izkususi.

2

Tad izkusušajā īrisā iemaisa kraukšķīgās rīsu pārslas. Visu uzmanīgi samaisa un veido divas desas, katru apmēram 30 centimetrus garu.

3

Pēc tam atdzesē un sagriež šķēlītēs.

Iesūtīja: Eva Demidova

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!