Foto: Shutterstock
Biezpiena sacepums ar rozīnēm - pēc vēlmes pasniedzams ar ķīseli.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gbiezpiens1 ola2.5 ĒKmanna2 ĒKkrējums2 ĒKcukurs1 ĒKmilti1 ĒKsviests0.5 glāzerozīnes šķipsnavaniļa sāls

Sagatavošana

1

Olu sajauc ar cukuru, sāli, vaniļu un pievieno izmaltam biezpienam.

2

Masai pievieno miltus, mannu, rozīnes un kārtīgi izmaisa.

3

Biezpiena masu liek ar sviestu ieziestā veidnē, pārziež ar krējumu un cep 20-30 minūtes cepeškrāsnī 180 grādos.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!