50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gbiezpiens1 ola2.5 ĒKmanna2 ĒKkrējums2 ĒKcukurs1 ĒKmilti1 ĒKsviests0.5 glāzerozīnes šķipsnavaniļa sāls
Sagatavošana
1
Olu sajauc ar cukuru, sāli, vaniļu un pievieno izmaltam biezpienam.
2
Masai pievieno miltus, mannu, rozīnes un kārtīgi izmaisa.
3
Biezpiena masu liek ar sviestu ieziestā veidnē, pārziež ar krējumu un cep 20-30 minūtes cepeškrāsnī 180 grādos.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit