Foto: Shutterstock
Vieglas un garšīgas saldās vafeles.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gsviests vai margarīns1 glāzecukurs1 glāzemilti5 gab.olas500 mlūdens pūdercukurs pārbēršanai

Sagatavošana

1

Izkausē margarīnu (vai sviestu). Pievieno tam cukuru, pēc tam miltus.

2

Vēlāk iemaisa olas (pa vienai).

3

Tad pielej ūdeni, lai mīkla būtu šķidra.

4

Vafeles jācep, kamēr paliek gaiši brūnas.

5

Vēl siltas vafeles sarullē, pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: sashag

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!