5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
700 gbaklažāni150 gpaprika25 gķiploki20 gzaļumi250 gtomāti
Sagatavošana
1
Baklažānus ar visu mizu apcep cepeškrāsnī, līdz miziņa apcepas un ir mīksti. Izņem no krāsns, maisiņā atdzesē, tad nomizo un smalki sagriež.
2
Tomātus aplej ar verdošu ūdeni un noņem miziņu.
3
Papriku arī apcep, ieliek maisiņā, maisiņu aiztaisa un pagaida nedaudz, lai miziņa atlec un nomizo.
4
Pievieno smalki sagrieztu papriku, ķiplokus, zaļumus un tomātus.
5
Salātus samaisa, saliek 2 kastītēs vai maisiņos un sasaldē.
6
Salāti var glabāties līdz 12 mēnešiem.
7
Pirms lietošanās atsaldē, samaisa ar eļļu, 9 % etiķi un sāli.
Iesūtīja: Marmar
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit