Foto: Shutterstock
Saldskābā vista ar ananasiem un papriku.
35Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 vistas filejas2 ĒKkartupeļu ciete1 ola pēc garšaspipari pēc garšassāls eļļa cepšanai MĒRCEI:350 gkonservēti ananasi2 paprikas350 mltomātu mērce etiķis cukurs3 ĒKsojas mērce1 ĒKciete

Sagatavošana

1

Vistas fileju sagriež gabaliņos, apviļā kartupeļu cietes - olas - pipari - sāls panējumā, karstā eļļā ātri apcep un liek uz papīra dvieļiem, lai notecinātu lieko eļļu.

2

Tad pannu noskalo, atkal uzkarsē, lej uz tās tomātu mērci, kas sajaukta ar ūdeni (ūdens uz pusi vairāk kā mērce), pilīti etiķa, sojas mērci, cukuru (ja grib saldāku, cukuru vai medu liek vairāk). Kad mērce burbuļo, pieliek ananasus, paprikas gabaliņus, apceptos vistas filejas gabaliņus. Beigās vēl pieliek mazliet kartupeļu cieti, kas samaisīta ar ūdeni (bez pavisam maz). Mazliet pakarsē, līdz mērce sabiezē, un ir gatavs.

Iesūtīja: Alija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!