Foto: DELFI.lt
Uzkodu galdam vai kā piedeva pie pamatēdiena - sāļie kartupeļu un biezpiena kēksiņi.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
850 gkartupeļi100 mlskābais krējums1 sīpols200 gbiezpiens150 gcukini2 olas130 gcietais siers2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180-200 grādiem.

2

Virtuves kombainā vai ar dārzeņu rīvi sasmalcina kartupeļus, sīpolus, cukini un sieru. Dārzeņiem pievieno olas, krējumu un visu kārtīgi samaisa.

3

Pievieno masai biezpienu, sāli, piparus, nedaudz eļļas un visu vēlreiz samaisa.

4

Sagatavoto mīklu pilda mafinu vai kēksu formiņās un liek cepeškrāsnī.

5

Cep aptuveni pusstundu, līdz gatavs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!