Foto: Shutterstock
Šis nu ir tas kārums, kas garšos un paredzēts tiem, kam jau pilngadība – sangrijas saldējums, kuru kāri notiesāt tveicīgajās dienās. Izvēlies tādu vīnu, kam ir augļu notis. Ābolu un zemeņu vietā var izvēlēties ko citu, piemēram, bumbierus.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 pudele sarkanvīns150 mlapelsīnu sula2 ĒKlaima sula2 ĒKcukurs2 saujaszemenes3 āboli PIEDERUMI: saldējuma trauciņi un kociņi

Sagatavošana

1

Lielā sulas krūzē ielej vīnu, pievieno apelsīnu sulu, laima sulu un cukuru – visu samaisa, līdz cukurs izšķīdis.

2

Sangriju uzmanīgi salej saldējuma trauciņos, tā, lai tajos vēl atliktu vieta. Zemenes un ābolus sagriež nelielos gabaliņos un saber saldējuma trauciņos, lai augļi un ogas nogrimst.

3

Saldējumu ieliek saldētavā, lai sasalst vismaz 4 stundas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!