Foto: Shutterstock
Šašliks alus un majonēzes marinādē būs noderīgs gan Līgo svētkos, gan arī vasaras izbraucienos dabā.
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 kggaļa1 majonēzes paciņa1 glāzetumšais alus50 gbrendijs dilles ar visiem kātiem1 ĒKsāls1 TKmalti melnie pipari2 ĒKcukurs sīpoli

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež gabaliņos, liek piemērota lieluma traukā.

2

Pievieno nomizotus, gredzenos sagrieztus sīpolus, pārējās marinādes sastāvdaļas un enerģiski mīca gaļu ar rokām vismaz 10 minūtes.

3

Tas liek zem sloga, novieto vēsumā. Pēc pāris stundām ver uz iesmiem un cep.

Iesūtīja: AijaPaija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!