Foto: DELFI
Kad apnicis karbonādes baudīt ierastajā veidā, liec tās krāsnī, papildini ar dārzeņiem, tomātu mērci, sieru un pasutini, lai tās kļūtu īpaši sulīgas un maigas.
80Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gcūkgaļas kakla karbonāde2 olas milti panēšanai pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari2 TKsinepes eļļa cepšanai0.5 paprika2 sīpoli1 burkāns3 ķiploka daiviņas400 mltomātu mērce70 gsiers

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež šķēlēs un izklapē. Katru šķēli pārkaisa ar sāli, pipariem, ieziež ar sinepēm. Bļodiņā sakuļ olas, šķīvī ieber miltus.

2

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties karbonādes, iepriekš tās apviļājot miltos, tad olā. Apcep 2 minūtes no katras puses, līdz karbonādes ir zeltainas.

3

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

4

Liek karbonādes karstumizturīgā traukā. Pārber ar paprikas gabaliņiem.

Foto: DELFI
5

Tiem seko nomizotu un plānās šķēlēs sagrieztu sīpolu kārta un rīvēti burkāni, kas samaisīti ar smalki sarīvētiem ķiplokiem.

Foto: DELFI
Foto: DELFI
6

Visu pārlej ar tomātu mērci, pārber ar sieru un liek krāsnī.

Foto: DELFI
Foto: DELFI
7

Cep 30-35 minūtes, tad izņem no krāsns.

Foto: DELFI
8

Pasniedz ar rīsiem, griķiem, kartupeļiem vai citām piedevām, klāt pasniedzot svaigus salātus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!