5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
250 mlmandeļu piens2 gatavi banāni1 TKkanēlis1 ĒKriekstu sviests0.25 glāzeātri vārāmās auzu pārslas saujapilngraudu auzu pārslas0.66 glāzessaldētas ogas
Sagatavošana
1
Sablendē mandeļu pienu, banānus, kanēli, riekstu sviestu un ātri vārāmās auzu pārslas.
2
Burciņā ar aizskrūvējamu vāku ieber ogas. Pārber ar svaigām vai grauzdētām pilngraudu auzu pārslām un pārlej ar smūtiju.
3
Var baudīt uzreiz vai sagatavot vakarā un uzglabāt ledusskapī, lai pārslas kļūtu mīkstākas.
Norādītais sastāvdaļu daudzums paredzēts divām personām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit