Foto: Shutterstock
Brīvdienās brokastīm jābūt īpašām, it īpaši tad, ja ir svētki. Arī ierasto brokastu olu var pagatavot kā citādāk – izmanto mafinu pannu un tu iegūsi ļoti eleganti pasniegtas brokastis.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

olas bekons sviests vai eļļa formas ietaukošanai pēc garšassāls pēc garšasgaršvielas

Sagatavošana

1

Ietauko mafinu pannas iedobes ar sviestu vai eļļu. Katrā trauciņā ieklāj bekona šķēli, virsū iesit olu un pārber garšvielas.

2

Liec cepties cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 10-15 minūtes. Ja vēlies pavisam izceptas olas, tad sagaidi, līdz virskārta ir aprāvusies, bet, ja dzeltenumu vēlies pašķidru, tad cep īsāku laiku.

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem un kādu gardu mērci.

Šādi gatavotas olas var papildināt arī ar sieru, papriku, tomātiem, kukurūzu, citiem dārzeņiem, kā arī sēnēm un garnelēm. Tāpat virskārtu īsi pirms cepšanas beigām var pārbērt ar sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!