Sautēta liellopa gaļa ar puraviem

Sautēta liellopa gaļa ar puraviem
Foto: Privātais arhīvs
Sastāvdaļas:
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Vīrs bez gaļas vakariņās nevar, tāpēc pagatavoju viņam sautētas liellopu gaļas strēmelītes ar dažādiem dārzeņiem. Viņam garšoja!" raksta Silvija.

Katliņā lej eļļu, apcep smalki sagrieztu sīpolu un puravu ripiņas.

Liek klāt strēmelītēs sagrieztu liellopa gaļu un apcep. Pirms tam to nemarinēju, jo dārzeņi pievienos visas nepieciešamās garšas nianses.

Pievieno palielus burkānu un selerijas gabaliņus, visu pasautē apmēram 10 minūtes. Pārlej ar dārzeņu buljonu, pievieno kārtīgu sauju sakapātu diļļu kātu, sāli, piparus un vienu lauru lapu, liek virsū katlu un sautē līdz gaļa ir mīksta.

Pasniedz ar vārītiem jaunajiem kartupelīšiem, garšos labi arī ar rīsiem, jo tie uzsūks sevī visu šķidrumu.

Iesūtijusi: Silvija

Lai labi garšo!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Tasty iesaka