Foto: Shutterstock
Sautēta liellopa gaļa puravu un tomātu mērcē garšas kārpiņu aktivizēšanai.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gsautētas liellopa gaļas konservi1 puravs450 gblanšēti un sasmalcināti tomāti (var arī konservētus) olīveļļa250 gliellopa buljons sāls svaigi malti melnie pipari1 TKoregano

Sagatavošana

1

Liellopa gaļas konservus (var izmantot arī cepeša pārpalikumus) sagriež gabaliņos, bet puravus sagriež gabaliņos un 2–3 minūtes apcep olīveļļā. Puraviem pielej buljonu un sautē vēl 4–5 minūtes.

2

Pievieno puraviem arī gaļu un tomātus, pieber sāli, piparus, oregano un zem vāka turpina sautēt vēl apmēram 20 minūtes.

3

Pasniedz karstu ar rīsiem, pastu, griķiem vai kartupeļiem.

Iesūtīja: sonicfox

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!