35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gsautētas liellopa gaļas konservi1 puravs450 gblanšēti un sasmalcināti tomāti (var arī konservētus) olīveļļa250 gliellopa buljons sāls svaigi malti melnie pipari1 TKoregano
Sagatavošana
1
Liellopa gaļas konservus (var izmantot arī cepeša pārpalikumus) sagriež gabaliņos, bet puravus sagriež gabaliņos un 2–3 minūtes apcep olīveļļā. Puraviem pielej buljonu un sautē vēl 4–5 minūtes.
2
Pievieno puraviem arī gaļu un tomātus, pieber sāli, piparus, oregano un zem vāka turpina sautēt vēl apmēram 20 minūtes.
3
Pasniedz karstu ar rīsiem, pastu, griķiem vai kartupeļiem.
Iesūtīja: sonicfox
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit