Foto: Shutterstock
Īpašam gadījumam – sautēta stirnas gaļa garšvielu mērcē.
60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
1 kgstirnas gaļa5 gab.sīpoli5 gab.tomāti1 gab.ķiploka daiviņa2 gab.lauru lapas4 gab.melnie pipari pētersīļi2 glāzessarkanvīns sāls pipari1 ĒKmilti1 glāzeaugu eļļa

Sagatavošana

1

Katlā ieliek smalki sagrieztus sīpolus, tomātus un ķiploku.

2

Garšvielas un pētersīļa lapiņas ievīsta tīrā linu audekla lupatiņā.

3

Visu aplej ar vīnu un uzvāra.

4

Gaļu sagriež gabaliņos (apmēram 5 cm), apsāla, apkaisa ar pipariem un miltiem, un ātri apgrauzdē karstā eļļā.

5

Pēc tam ieliek iepriekš sagatavotajā mērce un uz lēnas uguns sautē, kamēr gaļa mīksta.

6

Pirms pasniegšanas galdā garšvielu vīstoklīti izņem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!