Foto: Shutterstock
Garšīgs dārzeņu sautējums, kas labi garšos gan tāpat, gan kā piedeva jaunajiem kartupeļiem.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 gab.kabacis4 gab.sīpoli2 gab.burkāni1 saujazaļie zirnīši2 gab.paprika3 gab.tomāti ķiploki garšvielas sāls

Sagatavošana

1

Kabaci, sīpolus, papriku un tomātus sagriež kubiņos, burkānus - ripiņās.

2

Pievieno zaļos zirnīšus, var arī nelikt, ja liek gaļu.

3

Visu liek dziļā pannā, pievieno ķiploku vai ķiplokpiparus un uz mazas uguns sautē, ik pa laikam apmaisot.

4

Nepieciešamības gadījumā pielej eļļu vai ūdeni, lai nepiedeg - cep vai sutina kopā ap stundu un beigās pievieno sāli pēc garšas.

5

Ja gatavo sautējumu ar gaļu, tad pirmo apcep to, tad pāri liek burkānus un tad tikai pārējos dārzeņus.

Iesūtīja: Aiza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!