60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.kabacis4 gab.sīpoli2 gab.burkāni1 saujazaļie zirnīši2 gab.paprika3 gab.tomāti ķiploki garšvielas sāls
Sagatavošana
1
Kabaci, sīpolus, papriku un tomātus sagriež kubiņos, burkānus - ripiņās.
2
Pievieno zaļos zirnīšus, var arī nelikt, ja liek gaļu.
3
Visu liek dziļā pannā, pievieno ķiploku vai ķiplokpiparus un uz mazas uguns sautē, ik pa laikam apmaisot.
4
Nepieciešamības gadījumā pielej eļļu vai ūdeni, lai nepiedeg - cep vai sutina kopā ap stundu un beigās pievieno sāli pēc garšas.
5
Ja gatavo sautējumu ar gaļu, tad pirmo apcep to, tad pāri liek burkānus un tad tikai pārējos dārzeņus.
Iesūtīja: Aiza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit