Foto: Vida Press
Koša recepte gavēņa laikam un ne tikai. Ābolu sidrā sautētie sarkanie kāposti garšos lieliski gan kā pamatēdiens, gan kā piedeva. Izmēģini!
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 TKolīveļļa1 smalki sagriezts sarkanais sīpols smalki sarīvēta miziņa un sula no 1 apelsīna0.5 TKsvaigi malti melnie pipari2 ĒKbrūnais cukurs300 mlsauss ābolu sidrs2 vidēji lieli cepamie āboli, nomizoti un sagriezti gabaliņos pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Lielā pannā vai katliņā sakarsē eļļu un viegli apcep sīpolus, līdz tie ir mīksti.

2

Pievieno kāpostu, apelsīna miziņu un sulu, brūno cukuru un sidru. Pārsedz ar vāku un uz lēnas uguns aptuveni 20 minūtes sautē, pāris reizes apmaisot.

3

Pievieno kāpostiem ābolus, 3 ēdamkarotes ūdens un sautē vēl 20 minūtes, līdz kāposti ir mīksti. Pievieno sāli pēc garšas, svaigi maltus melnos piparus, visus samaisa un pasniedz galdā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!