Foto: Shutterstock
Vieglai maltītei, vai tās būtu brokastis vai launags, piestāv pašgatavots sendvičs. Izmēģini šo recepti, kur sendvičs bagātīgi pildīts ar svaigiem un sātīgiem labumiem.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

graudu maize pesto spināti avokado siers fetas siers

Sagatavošana

1

Apzied abām maizes šķēlēm vienu pusi ar pesto.

2

Uz vienas pusītes liec spinātus, sieru, avokado, tad atkal spinātus, fetas sieru un avokado.

3

Pa virsu liec maizes šķēli ar apziesto pusi uz leju, un tad cep tostera pannā.

4

Ja vēlies, sendviča pildījumā var likt arī vārītu olu vai iesmērēt gvakamoli.

5

Pasniedz siltas, tikko ceptas, pārgriežot uz pusēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!