Foto: Shutterstock
Vienkārši un ātri (30 min.) pagatavojama sēņu biezeņzupa.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
60 gsviests250 gsēnes500 mlbuljons1 TKfranču sinepes125 gsaldais krējums

Sagatavošana

1

Izkausē katlā sviestu, pievieno sēnes un gatavo, kamēr sēnes kļūst mīkstas. Pievieno buljonu, sinepes un saldo krējumu.

2

Kad uzvārās, pārlej un ar blenderi sajauc, līdz veidojas biezenis. Lej atpakaļ katlā un uzsilda, bet nevāra. Vēlāk var uzsildīt mikroviļņu krāsnī.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!