Foto: Shutterstock
Siera standziņas kraukšķīgā alus mīklā – ģeniāla ideja, ja pēc līgošanas pāri palicis siers.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
siers100 mlgaišais alus2 ĒKsaldais krējums1 gab.ola4 ĒKmilti pēc garšassāls TKcukurs2 ĒKkartupeļu ciete eļļa fritēšanai

Sagatavošana

1

Pagatavo alus mīklu: traukā ielej alu, pievieno olas dzeltenumu, saldo krējumu, sāli, cukuru un sajauc.

2

Iesijā un iemaisa miltus, saputo olas baltumu un iecilā mīklā.

3

Sieru sagriež stienīšos, iemērc alus mīklā.

4

Apgrozot cep taukvāres katlā sakarsētā eļļā pāris minūtes, līdz stienīši ir zeltaini.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!