25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
marinēti siļķu rolmopši eļļa ar mizu vārīti kartupeļi sīpols majonēze vārītas bietes vārīta ola skābs krējums
Sagatavošana
1
Liek kārtās - kārta sagrieztu marinētu siļķu rolmopšu, nedaudz virsū eļļu, nākamā kārta – sagriezti, nomizoti kartupeļi, tālāk - sakapāts sīpols, pavisam nedaudz, garšai.
2
Nākamā - majonēze, tālāk - rīvētas bietes, virsū krējums, kam pārkaisa sakapātu olu.
3
Taisa parasti iepriekšējā vakarā, lai "saēdas", olu dekoram pārkaisa pirms likšanas galdā.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit