Foto: Shutterstock
Iecienītie salāti - "Siļķe kažokā".
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.mazsālīta siļķe3 gab.olas2 gab.bietes2 gab.burkāni6 gab.kartupeļi1 glāzemajonēze pētersīļi sāls pipari

Sagatavošana

1

Izgriež no siļķes fileju, izņem asakas un sagriež mazos kubiciņos.

2

Atsevišķi vienu no otra novāra netīrītas bietes, kartupeļus un burkānus.

3

Notīra un atsevišķos šķīvjos sarīvē uz rupjās rīves.

4

Novāra cietas olas, notīra un sakapā.

5

Produktus kārto uz šķīvja kārtām un uz katras kārtas liek majonēzi. Rotā ar zaļumiem.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!