Foto: Shutterstock
Kartupeļu salāti ar marinētiem gurķiem, šampinjoniem un desu.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
8 vārīti kartupeļi4 marinēti gurķi200 gžāvētas mednieku desiņas300 gšampinjoni1 sīpols sāls pipari eļļa skābs krējums majonēze

Sagatavošana

1

Kartupeļus izvāra, sagriež lielos kubiņos (kartupeļiem jābūt nedaudz siltiem).

2

Uzlej gurķu marinādi un noliek siltā vietā ievilkties.

3

Sīpolus sagriež pusgredzenos un cep 3 minūtes, pievieno ripiņās sagrieztas žāvētās mednieku desiņas un cep vēl 2 minūtes.

4

Šampinjonus sagriež lielās šķēlēs un apcep.

5

Visu sajauc, pievieno marinētus gurķus, maltus melnos piparus, sāli, krējumu un majonēzi.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!