Foto: Shutterstock
Mājas sinepju recepte ņiprākam garam.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sinepju pulveris ūdens1 ĒKetiķis1 ĒKcukurs0.5 TKsāls

Sagatavošana

1

Sinepju pulveri, aplej ar verdošu ūdeni un samaisa, lai ir tik biezas cik gribi, tad uzlej vēl verdošu ūdeni ~ 2 pirkstu biezumā un atstāj uz nakti istabas temperatūrā.

2

Nolej visu lieko ūdeni, pielej pamazām etiķi, pievieno cukuru un sāli.

3

Rūpīgi maisi, tad pagaršo un vēl etiķi un cukuru.

4

Ar etiķi nepārforsē, bet stiprums ir no cukura, tāpēc, pirms bērt vēl klāt, ir jāpārbauda, vai iepriekšējais cukurs ir izkusis.

Iesūtīja: Laima

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!