Pannā sutināti Briseles kāposti ar burkāniem krēmīgā sinepju mērcē.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gBriseles kāposti1 burkāns200 mlsaldais krējums1 ĒKsinepes3 ĒKsojas mērce1.5 ĒKSanta Maria piedeva salātiem ar garšaugiem pēc garšasakmens sāls

Sagatavošana

1

Viegli apcep burkānu salmiņus, palielina karstumu un pievieno uz pusēm sagrieztus kāpostiņus.

2

Cep, līdz viss iegūst zeltaini brūnu nokrāsu.

3

Pievieno saldo krējumu, sinepes, sojas mērci, garšvielu maisījumu un sutina, līdz kāposti kļūst mīksti. Ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!