Skābeņu zupa

Sastāvdaļas:

  • 500 g cūkas gaļas;
  • 400 g skābeņu;
  • 3 kartupeļi;
  • 1 burkāns ;
  • 1 sīpols;
  • 2 l ūdens;
  • sāls
  • cukurs

Gatavošana: Cūkas gaļu vāra ūdenī, pievieno taukos apceptu, sasmalcinātu sīpolu un burkānu, mazās; plānās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus (kartupeļiem jāsavāras, tie domāti zupas tumēšanai). Kad kartupeļi mīksti, pievieno sagrieztas skābenes, sāli, mazliet cukura un vāra zupu gatavu. Galdā pasniedz ar krējumu. Ja vēlas, katrā porcijā ieliek 1/2 cieti vārītas olasIesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source info



Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Komentāri
Komentēšana atļauta tikai reģistrētiem lietotājiem!
Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem
Lasīt komentārus Lasīt komentārus
Dienas recepte
Tasty iesaka