Foto: J.Roze
Zeltainas kartupeļu pankūkas ar kraukšķīgām maliņām, pagatavojamas nieka 20 minūtēs. Baudi tās ar krējumu.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi ola sāls skābais krējums, pasniegšanai kviešu milti

Sagatavošana

1

Kartupeļus ar roku vai, izmantojot virtuves kombainu, sarīvē uz rupjās rīves.

2

Ja nepieciešams, nolej lieko šķidrumu. Pieliek olu, sāli, ja nepieciešams arī nedaudz miltu, un sajauc.

3

Liek cepties karstā eļļā, līdz pankūkas ir zeltainas no abām pusēm. Pasniedz ar skābo krējumu.

* ja neliek klāt sāli, tad, kad viena puse gatava un otra gandrīz gatava var pārbērt ar sieru rīvētu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!