Foto: Shutterstock
Vinegrets pagatavojams 15 minūtēs, un sapildot to groziņos, iegūs kārdinošu un izskatīgu uzkodu svētku galdam.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 vārītas bietes4 vārīti kartupeļi150 gskābēti kāposti1 sīpols eļļa garšvielas smilšu mīklas groziņi svaigi zaļumi dekorēšanai

Sagatavošana

1

Bietes, kartupeļus, sīpolu sagriež nelielos kubiņos un liek bļodā.

2

Samaisa ar kāpostiem, garšvielām un eļļu. Liek ledusskapī savilktus uz kādu brīdi savilkties.

3

Salātus pilda mīklas groziņos, dekorē ar svaigiem zaļumiem un pasniedz uz dēlīša vai lēzena šķīvja.

Iesūtīja: bree

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!