Sojas gabaliņus vai malto soju 10 minūtes vāra sālsūdenī, nolej ūdeni, sietā notecina, samaļ un pievieno auzu pārslas (Vai mannu 120 g), svaigu vai apceptu sīpolu, dārzeņus un garšvielas pēc izvēles. Ja vēlas, var pievienot olu.
No sagatavotās kotlešu masas veido kotletes un cep nelielā eļļas daudzumā. Kotletes var apviļāt rīvmaizē un cept cepeškrāsnī - šajā gadījumā nebūs nepieciešams tik daudz eļļas.
Pasniedz karstas ar krējumu.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit