Foto: Shutterstock
Šokolādes - augļu fondī romantiskām vakariņām vai kārumam nelielā kompānijā.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gšokolāde200 gsaldais krējums25 grums vai konjaks50 gmandeles50 gmedus zemenes banāni kivi mandarīni vīnogas

Sagatavošana

1

Šokolādi ar saldo krējumu izkausē ūdens peldē, pievieno medu, kapātas mandeles un alkoholu.

2

Iegūto masu lej iepriekš uzkarsētā fondī traukā un turpina sildīt ar tējas svecīti.

3

Notīrītus, nomazgātus un gabaliņos sagrieztus augļus kārto šķīvī.

4

Uz fondī dakšiņas uzdur augļus un mērcē karstajā šokolādē. Klāt var pasniegt nelielus cepumiņus.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!