15Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gšokolāde125 gsaldais krējums
Sagatavošana
1
Kausēšanas process pareizais: katliņā uzvāra saldo krējumu, pieliek pusi no paredzētās šokolādes (salauztu gabaliņos), uz nelielas liesmas maisot izkausē.
2
Tad noņem no uguns, pieliek pārējo šokolādi, maisa, kamēr izkususi.
3
Jāseko, lai šokolāde nekļūtu par karstu un nesāktu cepties. Liek uz sildelementa.
* var likt līdzās arī sasmalcinātus riekstus vai kādas dekoratīvās cukura pērlītes, kur apšokolādēto objektu iemērk, bet nu šitais man liekas par daudz
* ja ēd bērni, tad izkausētai šokolādei pielej pāris ēdamkarotes apelsīnu sulas, ja bērni neēdīs, tad kādu šļuku apelsīnu liķiera.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit