Foto: Shutterstock
Šokolādes trifeles - saldam kārumam.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

130 gtumšā šokolāde30 gsviests50 gpūdercukurs40 gkakao40 gsaldais krējums1 gab.olas dzeltenums kakao priekš apvārtīšanas50 grums rieksti

Sagatavošana

1

Ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno sviestu un saldo krējumu, maisot pieber pūdercukuru un kakao.

2

Vienmērīgi maisot, karsē aptuveni 3 minūtes.

3

Noņem no plīts un masai piejauc olas dzeltenumu.

4

Pēc vēlēšanās var pievienot rumu vai kafijas novilkumu.

5

Patur ledusskapī, līdz masa nedaudz sacietē.

6

Ar rokām veido frikadelēm līdzīgas bumbiņas (var iespiest viducī riekstu) un apvārta kakao.

7

Novieto ledusskapī uz 24 stundas.

Iesūtīja: RIMI Mīlestības receptes

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!