Foto: Shutterstock
Gardam desertam šokolādes un putukrējuma krēms. Ēšanai tāpat no glāzītēm vai kopā ar ķīseli.
120Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gsaldais krējums2 ĒKpiens2 ĒKcukurs1 ĒKkakao1 TKželatīns vaniļa

Sagatavošana

1

Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni, atstāj uzbriešanai. Pēc stundas uzbriedušo želatīnu izkausē.

2

Kakao samaisa ar cukuru, pielej verdošu pienu, kad cukurs izkusis, pievieno želatīnu. Krējumu saputo, pievieno vaniļu, iemaisa nedaudz atdzesēto kakao masu. Atdzesē.

Iesūtīja: ineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!