Foto: Shutterstock
Šokolādes - ruma konfektes pieaugušajiem saldummīļiem.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 25
125 gbrūnā biskvīta vai šokolādes cepumi55 gkausēts sviests75 gkausēta šokolāde15 grums GLAZŪRAI:100 gšokolāde100 gsaldais krējums

Sagatavošana

1

Biskvītu vai cepumus sadrupina, pievieno rumu, sviestu, šokolādi un samaisa viendabīgu masu.

2

Pēc vēlēšanās var izmantot arī rozīnes, riekstus un citus žāvētus augļus.

3

No iegūtās masas veido bumbiņas un glazē šokolādē, tad liek uz cepampapīra un ledusskapī sastindzina.

4

Glazūrai: karstā krējumā iedrupina šokolādi un maisot izkausē.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!