60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 25
125 gbrūnā biskvīta vai šokolādes cepumi55 gkausēts sviests75 gkausēta šokolāde15 grums GLAZŪRAI:100 gšokolāde100 gsaldais krējums
Sagatavošana
1
Biskvītu vai cepumus sadrupina, pievieno rumu, sviestu, šokolādi un samaisa viendabīgu masu.
2
Pēc vēlēšanās var izmantot arī rozīnes, riekstus un citus žāvētus augļus.
3
No iegūtās masas veido bumbiņas un glazē šokolādē, tad liek uz cepampapīra un ledusskapī sastindzina.
4
Glazūrai: karstā krējumā iedrupina šokolādi un maisot izkausē.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit