Foto: Shutterstock
Soļanka ar liellopu gaļu – garšos visai ģimenei. Karsto zupu pasniedz ar kādu citrona šķēlīti un skābā krējuma karoti.
25Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gliellopa kauli50 gliellopa gaļa25 gžāvēts šķiņķis25 gnieres25 gsīpoli15 gtomātu pasta10 gtauki vai sviests50 skābēti gurķi25 gskābs krējums garšvielas kaperi olīvas citrons zaļumi

Sagatavošana

1

No liellopu kauliem un gaļas vāra buljonu.

2

Sīpolus sagriež salmiņos, liek sakarsētos taukos vai sviestā un apcep, pievieno tomātu pastu un sautē, līdz sīpoli mīksti.

3

Buljonā liek nomizotus, iegarenos gabaliņos sagrieztus skābētus gurķus, liellopu gaļu, šķiņķi, nieres, apceptos sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli, kaperus, olīvas un vāra 5–10 minūtes.

4

Pasniedzot soļankā liek skābu krējumu, pētersīļu zaļumus, citrona šķēlītes.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!