Foto: Shutterstock
Soļanka gruzīnu gaumē - sātīga pusdienu un vakariņu zupa.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gliellopa gaļa2 gab.sīpoli2 gab.ķiploku daiviņas sāls2 ĒKtomātu pasta2 gab.marinēti gurķi100 mlbaltvīns pētersīļi vai estragons4 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Gaļu (vislabāk jaunlopa iegurņa gabalu) sagriež nūjiņās, sīpolus mazos kubiņos.

2

Tos kopā apcep.

3

Pieliek šķēlītēs sagrieztus ķiplokus un gurķus, pieliek sāli, pielej vīnu, samaisa tomātu pastu, 3 ĒK novārījuma vai ūdens un sautē līdz gaļa mīksta (aptuveni 30 minūtes).

4

Pirms sautēšanas beigām iemaisa pētersīļus vai estragonu.

5

Pasniedz ar rīsiem, maizi.


Iesūtīja:
XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!