Foto: Shutterstock
Vienkārši un ātri pagatavojamas pusdienas - spageti ar tunci un tomātiem.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gspageti1 sarkanais sīpols1 ķiploka daiviņa1 kārbiņa tunča gabaliņu eļļā1 kārbiņa tuņča gabaliņu savā sulā1 kārbiņa tuņča gabaliņu ūdenī svaigi pētersīļi sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Spageti novāra, nolej sietā un ūdenī noskalo, notecina.

2

Nomizo un sagriež šķēlītēs nelielu sarkano sīpolu un ķiploku.

3

Nolej eļļu no tunča kārbiņas pannā. Sakarsē eļļu un ātri apcep tajā sīpolus. Pievieno tunci, sasmalcinātus tomātus un uzkarsē.

4

Sasmalcina pētersīļus un pievieno tos mērcei, pieliek sāli un piparus. Ja nepieciešams, pielej nedaudz ūdens.

5

Spageti pasniedz ar pārlietu mērci.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!