Foto: Shutterstock
Pikanti vistu spārniņi ar kečupu un etiķi - tikai pāris sastāvdaļas, minimums piepūles, bet izcili gards rezultāts.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgvistas spārniņi250 mlkečups100 mletiķis4 ĒKsojas mērce4 ĒKcukurs vai medus

Sagatavošana

1

Visu (izņemot gaļu) sajauc kopā un uzvāra katliņā.

2

Karstu mērci lej virsū uz ieeļļotas pannas izkārtotiem spārniņiem.

3

Un uz mērenas uguns cep 40 minūtes, Pirmās 20 minūtes zem vāka, tad vāku noņem, apgriež spārniņus un cep vēl 20 minūtes.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!