Veselīga brokastu vai vēlo brokastu putra ar kūpinātu lasi, avokado šķēlītēm un redīsu. Gada aukstajā laikā var papildināt ar svaigiem dīgstiem, lai iegūtu papildu vitamīnus. Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga "Lindas virtuve" autore un "Dobeles dzirnavnieks".
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
50 gpiecgraudu brokastu pārslas, piemēram, "Dobeles dzirnavnieks"120 mlūdens120 mlpiens šķipsnakaltēts timiāns avokado2 šķēleskūpināts lasis redīss

Sagatavošana

1

Mazā katliņā ieber piecgraudu pārslas, pielej pienu un ūdeni, pieber nedaudz timiāna. Nepārtraukti maisot, uzvāri. Samazini liesmu un turpini vārīt vēl 5 minūtes, līdz putra sāk sabiezēt. Nogriez uguni, uzliec vāku un uzbriedini vēl 2–3 minūtes.

2

Putru liec bļodā, virsū kārtojot avokado, laša šķēlītes un redīsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!