Foto: Publicitātes foto
Viss ģeniālais ir vienkāršs! Atgūsti spēkus pēc nogurdinošas dienas, mielojoties ar vārītiem ceptiem kartupelīšiem un marinētām gurķu šķēlēm.
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 kartupeļi50 gsviests4 TKSanta Maria piedevas kartupeļiem ar garšaugiem8 nelieli gurķi100 mlūdens1 ĒKetiķis (30%) pēc garšasSanta Maria akmens sāls30 gcukurs10 gdilles10 gbaziliks10 gpiparmētras1 TKSanta Maria persilāde

Sagatavošana

1

Vāra kartupeļus (mizotus vai nemizotus), līdz tie kļūst mīksti, un apcep sviestā zeltaini brūnus.

2

Pārkaisa ar piedevu kartupeļiem.

3

Sagriež gurķus biezās šķēlēs. Sajauc kopā ūdeni, etiķi, cukuru, sāli, baziliku, dilles un piparmētras.

4

Liek gurķus marinādē. Gurķus var iemarinēt jau iepriekšējā dienā. Pārkaisa ar persilādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!