12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 kartupeļi50 gsviests4 TKSanta Maria piedevas kartupeļiem ar garšaugiem8 nelieli gurķi100 mlūdens1 ĒKetiķis (30%) pēc garšasSanta Maria akmens sāls30 gcukurs10 gdilles10 gbaziliks10 gpiparmētras1 TKSanta Maria persilāde
Sagatavošana
1
Vāra kartupeļus (mizotus vai nemizotus), līdz tie kļūst mīksti, un apcep sviestā zeltaini brūnus.
2
Pārkaisa ar piedevu kartupeļiem.
3
Sagriež gurķus biezās šķēlēs. Sajauc kopā ūdeni, etiķi, cukuru, sāli, baziliku, dilles un piparmētras.
4
Liek gurķus marinādē. Gurķus var iemarinēt jau iepriekšējā dienā. Pārkaisa ar persilādi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit