Vasara un saulgriežu laiks ir aktīvākā grilēšanas sezona, un viens no iecienītākajiem grila produktiem ir dažādi pagatavota vistas gaļa.

Nereti pārdomas sagādā, kādas piedevas pasniegt kopā ar grilēto gaļu. Tādēļ šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants un "Putnu fabrika Ķekava" piedāvā gardu salātu recepti, kas ir tikpat vienkārši pagatavojama kā ierastie dārzeņu salāti, bet vienlaikus ļaus radoši atsvaidzināt grila maltīti un pārsteigt ģimeni un draugus. Garšo lieliski kopā ar grilētu vistas fileju!

9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
4 saujasspināti4 ĒKvārītas zaļās lēcas6 ĒKcukurzirņi (lobīti)4 ĒKmazos kubiņos sagriezts gurķis2 bazilika zariņi6 ĒKolīveļļa6 ĒKolīveļļa1 ĒKgraudu sinepes1 TKmedus

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas liek vienā lielā salātu bļodā, rūpīgi samaisa un mērci pārlej salātiem.

2

Ar koka karotēm maigi iemaisa.

3

Virs salātiem liek grilētus un sagrieztus cāļa filejas gabaliņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!